Lenovo K3 Note için Marshmallow çıktı!

lenovo k3 note

Lenovo K3 Note için Marshmallow güncellemesi geldi. Ülkemizde satılmasa da son derece popüler olan bu telefon için Lenovo sözünü tuttu.

Çin merkezli üreticilerden Lenovo, Android 6.0 Marshmallow güncellemeleri konusunda verdiği sözleri tutmaya başladı. Duyurulalı tam bir sene olan Lenovo K3 Note modeli için Marshmallow güncellemesi yayınlandı.

Bu telefon ülkemizde satışa çıkmadı ancak dünyanın geri kalanında son derece tutuldu. Fiyatına göre dikkat çeken teknik özelliklere sahip olan bu phablet artık en güncel Android sürümüne sahip. Lenovo umarız diğer cihazları için de verdiği sözleri tutar.

Lenovo K3 Note için Marshmallow güncellemesi

Mart 2015’te duyurulan K3 Note modeli OTA üzerinden Android 6.0 Marshmallow güncellemesine kavuştu. Güncellemenin 6.0.1 sürümüyle gelmesi bekleniyordu ancak Lenovo şimdilik ilk versiyonu yayınladı.

K50a40_S322_160314_ROW sürüm numarasıyla gelen güncelleme 1657 MB boyutunda. Çok az sayıda olmak kaydıyla Türkiye’de de bir kullanıcı kitlesine sahip olan bu telefonu güncellemek için artık beklemenize gerek yok. Cihazın güncellemelerini denetledikten sonra indirip, kurulum işlemini tamamlayabilirsiniz.

Özellikle Çin ve Hindistan’da uygun fiyatıyla çokça dikkat çeken telefon kendi sınıfının en iddialı cihazlarından bir tanesi. Yenilenerek K4 Note versiyonu da duyurulan telefonun artık ülkemizde de resmi olarak satışa çıkmasını beklediğimizi belirtelim.

Windows 10 Mobil güncellemesi başarılı olmayacak!