Lenovo K4 Note ne zaman satışa çıkacak?

lenovo k4 note

Lenovo K4 Note’un Çıkış Tarihi Belli oldu. K4 Note, 20 Ocak’ta satışa çıkacak.

Lenovo K4 Note şu özelliklere sahip: 1.3 GHz hızında çalışan 8 Çekirdekli İşlemciye sahip MediaTek MT6753 Yongaseti telefonda yer alıyor.

3 GB Ana Bellek, cihaz için yeterli görülmüş. 16 GB Dâhili Depolama Alanına sahip olan Telefonun; Depolama Alanını, micro-SD Kart girişi ile 128 GB’ye kadar arttırabilirsiniz.

5.5 inçlik Dokunmatik Kapasitif Ekran, Full HD: “1920×1080” çözünürlüğüne destek veriyor. Corning’in Gorilla Glass 3 Camı ile Ekran kaplanmış.

K4 Note, Otomatik Netleme Özelliğine sahip 13 Megapiksellik bir Arka Kameraya sahip. Arka Kamera’da, Çift LED Flaş yer alıyor.

Ön Kamera ise 5 Megapiksel ve Selfie’ler için ideal. 4G LTE, Çift SIM Kart Girişi, Parmak İzi Sensörü, 3.5mm Kulaklık ve Hoparlör Girişi ve Çift Ön Kamera ile Dolby Atmos, Wolfson Pro Audio, 3 mic system de telefonun diğer Özellikleri arasında yer alıyor.

3400 mAh Batarya, cihaza güç katacak. Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.1’i, Lenovo; K4 Note’u için tercih etmiş.

Amazon India da Telefon artık listelenmiş durumda. Telefon; ilk olarak 19 Ocak’ta, Amazon India üzerinden satışa sunulacak. Cihazın fiyatı 180 Dolar yaklaşık olarak 536 TL olacak.

LG kıvrılabilir ekran prototipini görücüye çıkardı!