Lenovo K4 Note satış rakamı şaşırttı!

lenovo k4 note

Lenovo K4 Note satış rakamı açıklandı, rakamlar şaşırttı. Çinli üreticinin phablet modeli ülkemizde henüz gelmemiş olsa da oldukça beğenildi.

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında duyurulan telefon, duyurulduğu ilk ayda 100.000 satış rakamını geçerek ilk defa dikkatleri üzerine çekmişti. Bu rakam şimdi tam beşe katlandı. İşte detaylar.

Lenovo K4 Note satış rakamları!

Lenovo K4 Note satış rakamı güncel verilere baktığımızda 500.000 olarak görülüyor. Yarım milyon kişiye ulaşan telefon Lenovo için son derece önemli bir başarı. Cihaz Çin’de satışa çıktı ve kısa bir süre içerisinde ABD ve Avrupa pazarlarına gireceği düşünülüyor.

Beraberinde VR gözlüğü ile birlikte gelen cihaz, bugün itibariyle Hindistan’da da satışa çıktı. Apple ve Samsung gibi dev üreticilerin haricinde son ayların en çok satan telefonu böylelikle Lenovo K4 Note oldu.

5.5 inç IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan K4 Note modeli, kutusundan Android Lollipop ile birlikte çıkıyor. MediaTek MT6753 yongasını (1.3 GHz ve 8 çekirdek) kullanan telefonda 3 GB RAM ve 2 GB RAM seçenekleri bulunuyor. Teknik özellikleri itibariyle orta segment sayabileceğimiz cihaz gerçek anlamda rekabetçi bir telefon. K4 Note’un ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

lenovoi-vibe-k4-note-vr

Akıllı telefonlardaki 5 devrimsel yenilik!