K4 Note ile Lenovo CES 2016’ya hazır!

lenovo k4 note

K4 Note ile Lenovo CES 2016’ya hazır. Yeni model telefona hazır olun.

Lenovo’nun yeni model telefonu K4 Note olacak. CES 2016’da yeni model görücüye çıkacak. Son dönemlerde elde ettiği cihaz satışlarıyla Taşınabilir Cihaz Dünyasının en büyük 4. Akıllı Telefon üreticisi konumuna yükselen Lenovo, CES 2016’ya yani Tüketici Elektroniği Fuarına: “Katil” olarak nitelendirdiği K4 Note modelini göstermeye gelecek.

K3 Note Akıllı Telefonunu bu yıl Mart ayında tanıtan Çinli şirket Lenovo; K4 Note’u hem Donanım hem de Tasarım noktasında yenileyecek.

Lenovo cephesinden yapılan paylaşımlar K4 Note’te 3GB Ana Belleğin kullanılacağını onayladı. Yayınlanan bir başka görüntü ise K4 Note’da, bu defa Metal Kasanın kullanılacağını gösteriyor.

Parmak izi sensörünün de kullanılacağı telefona, MediaTek üretimi olan MediaTek Helio X10 yongaseti güç katacak. Lenovo; Orta Düzey Telefonunda, 32 GB’lık bir Dâhili Depolama Alanına yer verecek.

2016 Taşınabilir Cihaz Dünyasında, özellikle Giriş ve Orta seviye Akıllı Telefonlar arasında, sıkı bir rekabet bizleri bekliyor olacak.

Taşınabilir Cihaz Üreticileri, rekabete dâhil olacak ilk ürünlerini; 6-9 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta düzenlenecek olan CES 2016 Fuarı’nda yani Tüketici Elektroniği Fuarında, kullanıcıların beğenisine sunmaya başlayacak. Bu zamana kadar sitemizi takip etmeye devam edin. Her an olası yeni gelişmelerle karşınızda olacağız.

Android 6.0 Marshmallow çıkarması