Uncharted Üçlemesi PlayStation 4’e Taşınabilir

Uncharted Üçlemesi PlayStation 4e Taşınabilir

PlayStation 3’ün en sevilen oyunları arasında yer alan Uncharted üçlemesi, ilerleyen dönemde PlayStation 4 için yeniden gözden geçirilebilir.

PlayStation’a özel olarak geliştirdiği oyunlarla tanınan Naughty Dog stüdyosu tarafından geliştirilen Uncharted üçlemesi, 2007 yılında ilk oyun piyasaya sürüldüğü günden beri PlayStation 3’ün en sevilen oyunları arasında yer alıyor. Bugüne kadar PlayStation 3’e özel olarak yayınlanan üç oyunla Sony’e büyük katkı salayan Uncharted serisi, şimdi de Sony‘nin yeni nesil konsolu PlayStation 4‘ü renklendirecek gibi görünüyor.

Uncharted

PlayStation 4‘ö özel olarak geliştirilen ve Uncharted serisini sonlandırılacağı söylenen Uncharted 4: A Thief’s End, geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014 kapsamında Sony tarafından resmi olarak tanıtılmıştı. Önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi beklenen Uncharted 4 için meraklı bekleyiş sürerken, Sony cephesinden serinin hayranlarını sevindirecek bir haber daha geldi.

PlayStation 4’e taşınan eski oyunlar hakkında konuşan Sony yetkilisi Shuhei Yoshida’ya göre PlayStation 4 kullanıcıları tarafından en çok istenilen oyunlar arasında Uncharted üçlemesi ön plana çıkıyor. Yeni nesil konsollarını yeniden yapımlarla boğmak istemediklerini belirten Yoshida, buna rağmen Uncharted oyunlarının PlayStation 4‘e taşınabileceğinin sinyallerini verdi.

The Last of Us Remastered’tan İlk Görüntüler