Uncharted Üçlemesi PlayStation 4 Yolunda

Uncharted Üçlemesi PlayStation 4 Yolunda

PlayStation’ın en sevilen oyunları arasında yer alan Uncharted üçlemesinin yakında PlayStation 4’e taşınabilecek oyunlar arasında yer aldığı belirtiliyor.

Yeni nesil konsolu PlayStation 4‘ü geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya süren Sony, PlayStation konsollarıyla özdeşleşmiş popüler oyunları yeni nesil konsoluna taşıma yönündeki isteğini bir süre önce açıklamıştı. Sony’nin bu isteği doğrultusunda Tomb Raider ve The Last of Us gibi başarılı oyunlar PlayStation 4’e taşınırken, bu oyunlara çok yakında yenileri de katılacak gibi görünüyor.

Uncharted

Bu ayın sonunda piyasaya sürülecek olan The Last of Us Remastered‘la birlikte PlayStation 4’e geçiş yapacak olan Naughty Dog stüdyosu, PlayStation’a özel olarak hazırladığı Uncharted serisi için benzer bir yol izlemeye hazırlanıyor. Şu sıralar serinin yeni oyunu A Thief’s End üzerinde çalışmakta olan stüdyo, PlayStation’ın en sevilen oyunları arasında yer alan Uncharted üçlemesinin de PlayStation 4’e taşınabileceğinin sinyallerini verdi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Naughty Dog yöneticisi Arne Meyer, birçok PlayStation 4 kullanıcısının yeni kullanıcılar olduğunu ve dolayısıyla PlayStation 3’te sunulan oyunları oynama şansı yakalayamadığını vurguladı. Sony yöneticisi Shuhei Yoshida’nın konu hakkındaki görüşlerini destekleyen Meyer, Uncharted üçlemesini yeni nesil konsola taşımanın kendilerine birçok yeni kullanıcıya ulaşma şansı sunacağını belirtti.

The Sims Yapımcısı Yeni Online Oyun Üzerinde Çalışıyor