The Last of Us 2 İçin İlk Adımlar Atıldı

The Last of Us 2 İçin İlk Adımlar Atıldı

The Last of Us’ın geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Naughty Dog stüdyosu, The Last of Us 2 için fikir üretmeye başladıklarını açıkladı.

PlayStation’a özel olarak geliştirdiği oyunlarla ön plana çıkan Naughty Dog stüdyosu, geçtiğimiz yıl PlayStation 3’e özel olarak piyasaya sürdüğü yeni oyunu The Last of Us‘la büyük başarı yakaladı. 2013 yılının en iyi oyunları arasında gösterilen The Last of Us’ın bu başarısının ardından oyunu Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 4‘e taşımakla meşgul olan Naughty Dog, bir yandan da olası bir devam oyunu için çalışmalara başladı.

The_Last_of_Us_DG

Bir süredir The Last of Us Remastered ve Uncharted 4: A Thief’s End üzerinde yoğunlaşan Naughty Dog stüdyosu, The Last of Us Remastered üzerindeki çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte yeni projelere yönelmeye hazır görünüyor. Üstelik Naughty Dog yöneticisi Arne Meyer’ın açıklamalarına bakılacak olursa bu projeler arasında The Last of Us 2 de yer alıyor.

The Last of Us 2’nin henüz resmi olarak yapım aşamasına başlamadığını belirten Meyer, henüz kesin bir karara varılmadığını fakat olası bir devam oyunu için fikir üretmeye başladıklarını açıkladı. Stüdyo olarak devam oyunlarına ihtiyaç duymayan tamamlanmış oyunlar üretmekte olduklarına dikkat çeken Meyer, bununla birlikte eğer The Last of Us evreninde keşfedilmeye değer yeni bir hikaye bulurlarsa bunu değerlendireceklerini söyledi.

Homefront: The Revolution Crysis’e Benzeyecek