Lark Davis altcoin fiyatları 10 kat artabilir dedi!

Bitcoin tekrardan 45 bin doların altında

Kripto para piyasasındaki isabetli tahminleriyle takipçi sayısını hızla arttıran Lark Davis, altcoin fiyatları üzerine konuştu. İşte konunun detayları.

Kripto paralar üzerine yaptığı tahminlerle isminden söz ettiren Lark Davis geçtiğimiz gün bir söyleşiye katıldı. Davis’in kripto paralarla ilgili öngörülerine geçmeden önce sizlere ufak bir hatırlatmada bulunalım. Bu içerikteki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Şimdi gelelim Davis’in öneri ve tahminlerine. Ünlü kripto para uzmanı Mart ayında yaşanan düzeltmenin yatırımcıları korkutmaması gerektiğini söyledi. Davis önümüzdeki süreçte hem BTC, hem de altcoin’ler tarafında önemli artışların olabileceğini dile getirdi.

Lark Davis altcoin fiyatları 10 kat artabilir dedi!

Kripto para uzmanına göre BTC’nin fiyatı Temmuz ayına kadar 100.000 dolar seviyesini geçebilir. Hatta Davis BTC’nin değerini 2’ye katlayabileceğini söyledi.

Böyle bir rallide piyasa değeri düşük olan altcoinlerin ise 10X’lik bir performans ortaya koyacağını dile getiren kripto para uzmanı Ethereum’un ise 4000 dolar seviyesini aşacağını sözlerine ekledi.

Elbette bunlar birer tahminden ibaret. Keza çok farklı bir tablo da ortaya çıkabilir. Bunu zaman gösterecek. Çünkü Ethereum’un zamanında 1400 dolar seviyelerinde 70 dolara düştüğünü ve uzun bir süre bu seviyelerde işlem gördüğünü unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla benzer bir düşüşün yaşanmayacağına dair kimsenin bir garantisi yok.

Bu arada dip not olarak eklememiz gerekiyor. Bu yazıda okuduğunuz hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi fikirleriniz doğrultusunda yapmanızı öneririz.

Instagram Reels için tekrardan harekete geçti!