Kripto paralarda kazananlar bakın kimler oldu: Bunlara yatıranlar kazandı

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Kripto paralarla kazananlar genellikle iyi dijital varlıklara yatırım yapanlardan oluyor. Bu hafta son derece heyecanlı bir borsa hikayesi izledik. Hadi gelin hemen çok kazandıranlar hem de en fazla kaybedilenlere birlikte bakalım.

Bu hafta kripto paralarda kazananlar genellikle Metaverse projelere yatırım yapanlar oldu. Bu tür projelerin iyi miktarda kazanç elde ettiğini söyleyebiliriz. Ayrıca oyun tokenleri yine en fazla kazandıranlar içerisinde yer alıyor. En fazla kazandıran ve kaybettiren kripto para birimlerine bakıldığında bizi ilginç bir değişim karşılıyor.

Normalde genellikle Defi platformları kazandırıyordu. Şimdi ise Gaming ve NFT projeleri yükselişte. Önemli bir kripto para birimi olan Gala bu haftanın en çok kazandıranıydı. Haftalık yükselişi yaklaşık olarak yüzde 388 seviyesinde oldu. 24 saatlik hacmi ise 3,5 milyar doları aştı.

Kripto paralarda kazananlar iyi rakamlar yakaladı

Bu hafta en fazla kazandıranlardan bir diğeri ROSE coin oldu. Bu kripto para biriminin haftalık yükselişi yüzde 87 seviyesini bile geçti. Böylece tarihindeki en büyük yükselişlerden bir tanesini elde etti. CRO kripto para birimi ise bu hafta yüzde 94 seviyesinde yükseldi.

Kripto paralarda kazananlar

Ayrıca Avax yine en fazla yükseliş yakalayan kripto para birimleri içerisinde yer alıyor. Bu hafta yatırımcısını en çok üzen kripto para birimi ise FTM oldu. Yaklaşık olarak yüzde 21 seviyesinde düşüş yaşandı. Bu durum hacmine de yansıdı. Hemen ardından OMG coin yine en fazla düşüş görenler içerisinde yer alıyor. Bu haftaki düşüşü yüzde 19 düzeyinde. Kripto paralarda kazananlar ne yazık ki bunlara yatırım yapanlardan değildi.

Türkiye’de kripto para madenciliği yasak mı?

En fazla kaybettirenler listesinde LRC, Cake ve LINK ön sıralarda yer alıyor. Haftalık kayıplarda gerçekten de yatırımcısını fazlasıyla üzdü. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.