Apple Watch 8 tasarımı ortaya çıktı

Apple, Apple Watch Series 6 resmi programından çıkardı

Apple’ın önümüzdeki yıl satışa sunacağı yeni nesil Apple Watch modelinin tasarımı ortaya çıktı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Apple Watch 8 tasarımı ortaya çıktı. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Apple, ilk Watch modelini satışa sunmasından kısa bir süre sonra, akıllı saat pazarında liderliğe yükselmişti. Aslında Apple, akıllı saat pazarına rakiplerinden hayli geç girmişti. Fakat Apple’ın mevcut ekosistemi, Cupertino merkezli şirketin pazarı kısa sürede domine etmesine zemin hazırladı.

İlk Apple Watch satışa sunulduktan sonra 7 farklı Watch modeli daha raflardaki yerini aldı. Apple bu modeller boyunca tasarım çizgisini genel olarak benzer kalibrelerde tuttu. Değişen tek şey ise ekran boyutu oldu diyebiliriz. İlk Watch modeline nazaran çerçeveleri incelten Apple, bu sayede daha modern bir görünüm sundu.

Apple Watch 8 tasarımı ortaya çıktı

Apple Watch 8 tasarımı ortaya çıktı

Peki gelelim asıl konumuza. Yeni Watch modelinde herhangi bir değişiklik olacak mı? Malum, sistem özellikleri tarafında zaten bazı yenilikler gelecektir. Fakat bizlerin asıl merak ettiği unsur yeni Watch modelinde tasarım anlamında bir yenilik olup olmayacağı diyebiliriz.

Apple’a yakın kaynaklardan sızdırılan bilgilere göre Apple Watch Series 8, bu yıl satışa çıkan Series 7 ile aynı çizgide olacak. Yani saatte tasarım anlamında herhangi bir yenilik bulunmayacak.

Zaten artık Apple’ın tasarım anlamında bu kasa için fazla bir yenilik şansının kalmadığını da belirtmemiz gerekiyor.

Evli çiftler takip yazılımları kullanıyor: İlginç araştırma sonuçları