Kripto paralara olan ilgi azalıyor

Haftanın potansiyeli yüksek kriptoları Bitcoin

Kripto paraların durgunlaşmasıyla birlikte rüzgar tersine döndü. Görünen o ki kripto paralara olan ilgi azalıyor. İşte konu ile ilgili detaylar. 

Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Hemen hergün risk faktörünün bir tık daha arttığını söyleyebiliriz. Çok değil 3 hafta öncesine kadar piyasada herşey olumlu seyrediyordu. Hatta bu olumlu hava milyonlarca insanın bu sektöre yatırım yapmasına zemin hazırladı.

İsmini bile duymadığımız kripto varlıklar 100x ve üzeri kazançlara imza attılar. Sonuç olarak milyonlar kripto para platformlarında al-sat yapmaya başladılar.

Fakat ne olduysa 3 hafta önce bir anda tüm kripto varlıklarda ani bir düşüş başladı. Bu sert düşüş sonrasında pek çok popüler kripto para birimi neredeyse yarı yarıya değer kaybetti.

Kripto paralara olan ilgi azalıyor

Kimileri bu değer kaybını yatırım fırsatı olarak yorumladı. Kimileri ise kripto paraların uzun süreli bir düşüş dönemine girdiğini söyledi.

Kim haklı çıktı şimdilik bilinmiyor. Fakat kripto paraların 3 haftadır kırmızı çizgide yer almaları insanları bu piyasadan soğuttu diyebiliriz.

Şu aralar kripto para borsalarına olan ilgi de azalmış durumda. İnsanlar 3 hafta öncesindeki kadar çok al-sat yapmıyorlar. Hatta pek çok kişi zararına da olsa elindeki kripto varlıkları bozdurdu. Bakalım bu durum nereye varacak.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu içerikte yer alan hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Lütfen yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda gerçekleştirin.

Starlink uçaklarda internet hizmeti vermek için önemli bir adım attı