Bank Frick, depolama hizmeti ve kripto para yatırımı başlatıyor

bank frick liheştayn

Lihtenştayn’ın önde gelen bankalarından biri olan Bank Frick, kullanıcıları için kripto para yatırımı ve depolanması ile ilgili hizmet başlatacağını açıkladı.

Son zamanlarda kripto paralara olan ilgi artmaya devam ediyor. Bu durumda kripto para yatırımı ve güvenliği ile ilgili konuların önem kazanmasına olanak sağlıyor. Lihtenştay’ın en önemli bankalarından biri olan Bank Frick yatırımcıları için kripto para yatırım ve depolama hizmeti başlatacağını açıkladı.

Kripto para dünyasında en önemli durum olarak bu yatırımların güvenli kalması ön plana çıkıyor. Yakın zamanda  ortaya çıkan Coincheck örneğinde gördüğümüz gibi yatırımların tehlikeye uğraması halinde borsalar sorumluluk almak istemiyor. Bu durumda yatırımcılar için birçok sorunu beraberinde getiriyor. Bank Frick ise bu durumu ortadan kaldırmak için bir plan ortaya koymak istiyor.

Yatırımcılar önemli hizmetlerden yararlanacak

Bank Frick hazırladığı bu hizmet dahilinde yatırım yapmak isteyen kullanıcıların Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Ripple ve Litecoin satın almasını ve bu kripto paraların güven altında tutulmasını sağlayacak. Atılan bu adım ile güven sorunuda ortadan kalkmış olacak. Şirket bu hizmeti farklı ülkeler dahilinde de sağlamak istiyor. Bu hamle ile Avrupa içerisinde oldukça önemli bir konuma yükselmiş olmak istiyor.

Bankalar ve yatırım firmaları tarafından atılan tüm bu adımlar kripto paraların çok daha güvenilir olduğunu kanıtlamaya yönelik hamleler olarak gösterilebilir.

Skoda Superb hibrit 2019 yılında piyasada olacak