Kripto paralara kadın dokunuşu: Yeni araştırma sonuçları

Netflix, Bitcoin hırsızlığı ile ilgili belgesel hazırlıyor!

Kripto paralara kadın dokunuşu büyük bir önem taşıyor. Yatırımcıların tamamı erkeklerden oluşmuyor. Aynı zamanda kadınlardan da birçok yatırımcı var.

Herkesin çeşitli planlarla dahil olduğu kripto paralara kadın dokunuşu oldukça önemli. Yapılan yeni bir araştırma ile birlikte kadınların bu konuda ne düşündüğü ortaya çıktı. 18 ile 65 yaş aralığındaki yaklaşık 1031 kadın ile araştırma yapıldı. Bu araştırma sonuçları aslında onların genel görüşünü ortaya koyuyordu.

Gelen son detaylara baktığımızda BlockFi isimli bir kripto para araştırma şirketinin bu çalışmayı yaptığı ortaya çıktı. Araştırmada 2022 yılı içerisinde kadınların yüzde 33 gibi bir bölümünün kripto para alacağı tespit edildi. Üstelik kadınların çok ciddi bir bölümü alım işlemini önümüzdeki 3 ay içerisinde gerçekleştirilecek.

Kripto paralara kadın etkisi

Yapılan araştırmaya sadece kadınlar katıldı. Bu kadınların yüzde 25 gibi bir bölümünü daha önceden kripto para satın aldıklarını söyledi. Kadınların yaklaşık olarak yüzde 70 gibi bir bölümü kripto para alıp bekleme yönünde işlem yapıyor. Böylece onların al sattan daha çok elinde tutma ile ilgilendiğini görüyoruz.

Kripto paralara kadın dokunuşu

Konu ile ilgili yapılan araştırmalara baktığımızda 20 kadından sadece bir tanesinin madencilik ile ilgilendiği ortaya çıktı. Ayrıca kadınların favori kripto para birimi ise Bitcoin olarak belirlendi. Katılımcıların yaklaşık olarak yüzde 71 gibi bir bölümü Bitcoin tutuyor. Onu yüzde 42 ile Dogecoin izliyor.

Kripto para borsaları tarihi bir sınavdan geçiyor!

En fazla yatırım yapılmak istenen üçüncü kripto para birimi Ethereum oldu. Kadınlar bu kripto para birimine de güveniyor. Araştırmaya katılan kadınların yüzde 72 gibi bir bölümü kripto paraların yüksek riskli işlem barındırdığını biliyor. Kadınların genel olarak piyasaya bakışı bu şekilde.