Kripto paralar darbe üstüne darbe yiyor!

Büyük Bitcoin transferi

Kripto para piyasaları son günlerde güzel haberlere hasret kaldı. Neredeyse her gün gelen kötü haberlere bir yenisi daha eklendi.

Kripto paralar darbe üstüne darbe yiyor! Kripto para dünyası son zamanlarda ardı ardına gelen kötü haberlerle değer kaybetmeye devam ediyor. Yatırım olarak kripto paralara güvenenlere son darbe Singapur’dan geldi.

Bu ülke ekonomi sisteminin kural koyucusu olan Singapur Para Otoriresi (MAS), kripto para şirketlerinin verdikleri hizmetlerle alakalı yapılan reklamlara ve tanıtımlara ilişkin ilgili şirketleri sert bir dille uyardı.

MAS’tan yapılan açıklamada, bu tür şirketlerin hiç bir şekilde genel tanıtım ve reklamlarla halka kripto paralarla ilgili bir bilgi vermemesi gerektiği, yalnızca ilgili şirketlerin kendi internet sitesi ve uygulamaları üzerinden bilgilendirmenin yapılabileceği vurgulandı.

Kripto parada yeni vurgun! BitMart 196 milyon dolar kaybetti!

Kripto paralar darbe üstüne darbe yiyor!

Açıklamada “Son derece riskli” olarak tanımlanan kripto paraların, bilinçsiz kullanımının halk üzerinde büyük bir risk faktörü oluşturduğu ve devletin halkını bu tür risklerden mümkün mertebe koruması gerektiğinin de altı çizildi.

Singapur’da yaşanan bu gelişmeler, başta Bitcoin olmak üzere borsadaki bütün kripto paralarda düşüş yaşanmasına neden oldu. Ancak bu kötü haberin etkisi, şimdilik sınırlı kaldı diyebiliriz. Öyle ki Bitcoin yaşanan gelişmelerin ardından %2, Ethereum %3 civarında bir düşüş yaşadı. Bununla birlikte Polkadot ve Holo gibi kripto paralardaki düşüş oranı ise %7’leri buldu.

Bakalım uzun bir süredir güzel haberlere hasret kalan ve yaşadığı düşüşlerle ayı piyasası izlenimi veren kripto para borsası ne zaman yatırımcılarını güldürecek ve işte beklenen boğa geldi dedirtecek.

Samsung Galaxy S22 serisi daha çıkmadan zamlandı!