Kripto para yatırımcılarının yüzü gülüyor!

Bu altcoin yükselişe bitmex Bitcoin

Bitcoin çok uzun bir süre sonra 50 bin doların üzerine çıktı. Diğer kripto paralarda da önemli yükselişler gerçekleşti. ADA yeni bir rekor kırarak 1.8 doları gördü.

Kripto para yatırımcılarının yüzü gülüyor! Kripto para piyasasında yükselişler devam ediyor. Ağustos ayının genel itibariyle piyasa açısından olumlu seyrettiğini söyleyebiliriz. Yaşanan son gelişmelerin ışığında BTC önemli bir rekora imza atarak 50 bin dolar seviyesine yükseldi. Bitcoin geçtiğimiz Mayıs ayında 64 bin dolarlık tarihi zirvenin ardından 30 bin doların altına kadar gerilemişti.

Dolayısıyla bu seviyenin yani BTC’nin tekrardan 50 bin dolar üzerine çıkmasının hayli önemli olduğunu söyleyebiliriz. Elbette her zaman olduğu gibi kripto para piyasasında yine tedbirli davranmak gerekiyor.

Diğer kripto paralardaki yükselişleri de göz ardı etmemek lazım.

Kripto para yatırımcılarının yüzü gülüyor!

Bazı uzmanlar kripto paraların önümüzdeki süreçte sert bir düzeltme yaşayabileceğini iddia ettiler. Peki bu sert düzeltme ne anlama geliyor. Hemen açıklayalım. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl Mart ayında sadece bir gecede hemen hemen tüm coinler paralar yüzde 50 oranında değer kaybetmişti. İşte bu tarz bir düzeltmenin önümüzdeki günlerde de yaşanabileceği söyleniyor.

Elbette burada uzmanların sadece bir tahminde bulunduğunu unutmamak gerekiyor. Zira bu düzeltme öncesinde bazı kripto paralar çok daha fazla değer kazanabilir.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu içerikteki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi değildir. Kendi yatırımlarınızı, kendi görüşleriniz doğrultusunda oluşturmanız daha sağlıklı olacaktır.

Türkiye’de en çok izlenen porno siteleri