Kripto para piyasasında ayı sezonu paniği!

Bu altcoin yükselişe bitmex Bitcoin

Analistler kripto paralarla ilgili yeni tahminler yürütmeye devam ediyorlar. Görünen o ki kripto paralar için ayı sezonu ciddi anlamda geliyor! Peki ayı için tarih ne zaman?

Kripto para piyasasında ayı sezonu paniği! Kripto paralar üzerine yaptığı sohbetlerle tanınan Twitter fenomeni, mevcut pazar durumunu değerlendirdi. Twitter fenomeni pazarın genelinde yeşil çizgiler hakim olsa da bunun sahte bir umut olabileceğine dikkat çekti. AnalistBitcoin’in mevcut durumu ile ilgili olarak da şunları söyledi.

Kripto para piyasasında ayı sezonu paniği!

“Önceden 1 dikkatli olduğumuz yerde şimdi 3 kat daha fazla dikkatli olmalıyız. Bitcoin’de momentumun giderek azaldığını gözlemliyoruz. Bu tablo bana 62.000$’da yaptığım uyarıları hatırlatıyor. Şunu söylemek istiyorum bu açıklamalardan dolayı tedirgin olmayın. Ne olacağını bilmiyorum.

Bitcoin kullanıcıları zarar

Bitcoin dipteyken herkes çöküyoruz diyordu. Şimdi ne oldu Hopium (sahte umut) mu geldi acaba? Eğer o bölümdeysek buradan uzun bir ayı modu gelebilir ve herkesi oyundan sileriz. İnşallah bu olmaz. Umarım 64.000$’dan sonra yaşadığımız düşüş anormal bir olaydır ve yeni başlıyoruzdur. Birazcık yavaşlama olsa bile buradan 100.000$’a doğru bir hamle görebiliriz.”

Bu açıklamalara bakarak şunu söylememiz mümkün. Kripto para yatırımcılarının şu sıralar her zamankinden çok daha dikkatli olmaları gerekiyor. Yoksa iş pek de güzel yerlere gitmeyebilir. Elbette bizimkisi sadece basit bir tahmin. Keza bu durumun tam tersi olması da söz konusu.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Google çalışanları 4 Nisan’da ofise dönecek