Kripto para piyasası Mayıs’ta toparlanabilir

Kripto para birimi ile sinemada bilet alma dönemi başlıyor bitcoin

Mayıs ayında gerçekleşecek olan FED toplantısından ötürü kripto para piyasasında mevcut bir düşüş söz konusu. Fakat analistler bu düşüşün yakında sonlanacağını düşünüyorlar. İşte detaylar.

Kripto para piyasası Mayıs’ta toparlanabilir. Geçtiğimiz gün kripto paralarda pek de beklenmeyen bir düşüş yaşandı. Aslında pek çok analist yıl sonuna doğru başta Bitcoin olmak üzere pek çok kripto paranın rekor kıracağını düşünüyordu. Fakat durum pek de beklenildiği gibi olmayabilir.

Kripto para piyasası

İki hafta önce tüm kripto paralarda yüzde 15 ile yüzde 30 arasında bir değer kaybı gerçekleşti. Elbette verdiğimiz bu değerler ilk 100 içerisindeki kripto paraları kapsıyor. Yoksa ilk 100 içerisinde yer almayan kripto varlıklarda değer kaybı çok daha büyük boyutlara ulaştı.

Başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto paralar önemli oranda değer kaybetti.

Kripto para piyasası

Kripto para piyasası Mayıs’ta toparlanabilir

Pek çok kişi Bitcoin acaba 70 bin dolar barajını aşacak mı diye beklerden, ibre bir anda tersine döndü ve BTC 40 bin doların da altına geriledi.

Kripto para piyasası

BTC’de yaşanan düşüşün etkisiyle diğer kripto paralar da düşüş eğilimine girdi. Bu düşüş beraberinde Ethereum 2900 dolara kadar geriledi.

Geçen sürede yaşanan düşüş kısmen de olsa telafi edildi. ETH tekrardan 3000 doların üzerine çıkarken, BTC ise 42 bin dolar bandını aşma mücadelesi veriyor. Dip not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Online toplantı modeli çok fazla tutmadı