Kripto para piyasası bu sefer yeşile boyandı!

Kripto paralar Kripto para

Durgun geçen 2022 yılının ardından 2023 yeşil odaklı bir tonda karşımıza çıktı. Şu sıralar kripto para piyasasına yatırım yapanların yüzleri gülüyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Kripto para piyasası bu sefer yeşile boyandı! Gün geçmiyor ki kripto para piyasasında hareketli saatler yaşanmasın. Geçtiğimiz hafta kripto paraların hepsinde toplu bir şekilde yükselişler meydana gelmişti. Pek çok kripto varlık yüzde 10’un üzerinde değer kazanmıştı.

Kripto paralarda korkutan

Nitekim bu hafta da benzer bir tabloyla karşı karşıya kaldık. Pek çok kripto para büyük oranda değer kazandı. Özellikle de son günlerin popüler kripto paralarından Avax yüzde 30’un üzerinde değer kazandı.

Kripto para piyasası bu sefer yeşile boyandı!

Gerçi artık kripto para piyasasındaki bu yeşil çizgiye alıştık diyebiliriz. 2022 Aralık ayı pek çok kripto varlık açısından güzel geçmişti. Fakat Ocak ayında daha çok yeşil rengi görür olduk. Dolayısıyla Ocak ayında ETH ve Avax dışında öyle yıldızı parlayan bir kripto varlık olacak mı zamanla göreceğiz.

Ukrayna, 13 milyon doların üzerinde kripto para topladı

BTC ise uzun bir süredir 15.000 ile 20.000 dolar bandında gidip geliyor. Dolayısıyla o tarafta da büyük bir hareketlilik söz konusu değil. Yükselen bazı altcoinler ise son günlerdeki düşüş sonrasında başladıkları yere döndüler.

Kripto paralarda bu stratejiler

Kripto paraları yakından takip edenlerin de bildiği üzere bu tarz ani düşüşler yatırımcılar için büyük sürpriz değil. Zira geçtiğimiz yıl sadece bir gecede BTC başta olmak üzere pek çok kripto para yüzde 50’ye yakın değer kaybına uğramıştı.

Prime Video, Netflix’i tahtından indirdi