Kripto para piyasalarında sular durulmuyor: Meteor düştü

Kripto para piyasaları

Kripto para piyasalarında sürekli olarak yeni gelişmeler gerçekleşiyor. Özellikle son dönemlerde hem balinalar hem de küçük yatırımcılar panik halinde. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte göz atalım.

Tüm dünyanın gündeminde olan kripto para piyasalarında birçok ilginç gelişme yaşanıyor. Bu gelişmelere baktığımızda özellikle son 48 saatin çok heyecanlı olduğunu görüyoruz. En büyük kripto para birimi olan Bitcoin kısa bir süre içerisinde 30 bin doların bile altına düştü. Bu durum balinaların yeniden pozisyon olmasına neden oldu.

Kripto para piyasaları

UST krizi nedeniyle düşüş çok daha derinleşti. Ayrıca Luna 1 doların bile altına düştü. Bu durum kripto para piyasalarında depremi çok kötü bir şekilde etkiledi. Bütün dijital varlık borsaları genel olarak 1,4 trilyon dolarlık kayıp yaşadı. Ethereum Bitcoin ve diğer tüm kripto para birimlerinde büyük bir kayıp var.

Kripto para piyasalarında düşüş derinleşiyor

Konu ile ilgili analistler tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda son derece negatif bir havanın olduğunu görüyoruz. Bitcoin her an 30 bin doların altına çok sert bir şekilde düşebilir. Borsalara 40 bin civarında Bitcoin girdi ve her an satışları gerçekleşebilir. Özellikle Aralık 2019’dan bu yana en büyük düşüşlerden birisi yaşanıyor.

Kripto para piyasaları

Avax 36 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ethereum ise 2 bin dolar seviyelerinin altına gerilemek üzere. Tüm bunlara baktığımızda kripto para dünyası için açıkçası pek olumlu bir hava olmadığını görüyoruz. Özellikle Bitcoin sahiplerinin sayısı düşüş eğiliminde. Bu durum dijital varlıklara olan güveni sarsıyor.

Luna krizi derinleşiyor

Özellikle Luna ile ilgili yaşanan kriz çok daha fazla derinleşti. Ne yazık ki kripto para yatırımcıları bu dijital varlığın böylesine sert bir düşüş yaşamasını kaldıramıyor.

Bir yazım hatası 36 milyon dolarlık kripto paraya mâl oldu

Luna yaklaşık olarak yüzde 88 oranında değer kaybetti. Sadece bu bile yatırımcılarda büyük bir endişe yarattı. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.