Kripto para piyasaları rokete bağlayabilir: Apple devasa bir alım yapıyor iddiaları

Kripto para piyasaları rokete

Kripto para piyasaları rokete bağlamak için önemli bir sebep buldu. Söylentilere göre Apple çok ciddi miktarda Bitcoin alımı yapacak. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün detaylara birlikte bakalım.

Herhangi bir piyasada güven ve itibar en önemli detaylar içerisinde yer alıyor. Mesela Bitcoin kendi itibarını Tesla ve diğer bazı şirketler ile artırmıştı. Böylece kripto para biriminin değeri önemli ölçüde yükseldi. Şimdi ise yepyeni bir haber piyasada dolaşıyor. Bu söylentiler doğruysa Bitcoin yeni bir zirve yapabilir.

Dünyanın en değerli şirketi olarak bilinen Apple yeni bir gelişmeye imza atıyor. Firmanın yaklaşık olarak 2,5 milyar dolar değerinde Bitcoin alacağı ifade ediliyor. Böyle bir şey gerçekleşirse Apple tarihinin en büyük hamlerinden bir tanesini gerçekleştirmiş olacak. Aynı şekilde bu durum Bitcoin için yeni bir zirve anlamına geliyor.

Kripto para piyasaları rokete bağlayarak Ay’a uçabilir

Kripto para dünyası haberlere oldukça bağlı. Gelen en ufak bir olumlu gelişme bile kripto paraların değerini ciddi miktarda artırabiliyor. Bu nedenle Apple tarafından yapılacak bir Bitcoin alım haberi güçlü bir roket etkisi yaratacaktır. Peki bu iddialar nereye dayanıyor?

Kripto para piyasaları rokete

Kripto haber platformu ChainLeak ve Jaxon Marketing Group CEO’su Joshuwa Roomsburg Apple şirketinin kısa bir süre içerisinde duyuru yapacağını söyledi. Bugüne kadar bakıldığında Apple şirketinin tutumunun tamamen aksi yönde olduğu görülüyor. Fakat şirketin diğer kurucuları, Bitcoin geleceği ile ilgili büyük umutlara sahip.

Apple vs İngiltere: Apple İngiltere’den tamamen çıkabilir

Tüm bunlara ek olarak Apple kripto para sektöründe deneyimli üst düzey yönetici ilanı yayınlamıştı. Böylece şirketin Bitcoin alacağı yönündeki iddialar güçlendi. Ancak Apple, Bitcoin almadan kendi kripto para birimini oluşturabilir. Peki siz yaşanan bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.