Kripto para madenciliği doğalgaz ile yapılacak: Evet doğalgaz

Kripto para birimi tanıtan influencerlara yeni kurallar!

Kripto para madenciliği doğalgaz ile yapılabilecek. Konu hakkında başlatılan bir program herkeste büyük bir şaşkınlık yarattı. Hadi gelin merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Son zamanlarda iyice popüler hale gelen kripto para madenciliği doğalgaz ile gerçekleşecek. ABD’de yapılan bir çalışma son derece ilginç sonuçlar ortaya koyacak gibi görünüyor. Bitcoin madenciliği operasyonları artık doğalgaz üzerinden gerçekleştirilecek.

En büyük kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin elektrik harcamaları nedeniyle çok sert eleştirilere maruz kalıyordu. Şimdilerde bu eleştirileri bertaraf edecek yeni çözümler öneriliyor. Bu çözümlerden en tuhaf olanı ise ABD tarafından öne sürüldü. ExxonMobil yaptığı açıklamalarda kripto para birimi madenciliği operasyonları için doğalgaz kullanacaklarını belirtti.

Kripto para madenciliği doğalgaz üzerinden gerçekleşecek

Bitcoin şu sıralar 48 bin doları aşmaya çalışırken yeni bazı gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmeler daha çok ekosistemin geleceğini belirliyor. Özellikle kripto para üretmek için kullanılacak enerjinin nereden geleceği en büyük soru işareti olarak karşımıza çıkıyor.

Kripto para madenciliği doğalgaz

ExxonMobil Bitcoin üretimi için madencilik faaliyeti yürütecek. Fakat bu madencilik doğalgaz destekli olarak yapılacak. Elektrik harcamalarının doğalgaz üzerinden tedarik edilecek olması kripto para madenciliğini bir ölçüde daha çevreci hale getirecek. 510 bin metreküp gaz kullanarak Bitcoin üretimi gerçekleştirecek.

Kripto para dolandırıcılığı korkunç boyutlara ulaştı: Sahte reklamlar kullanılıyor

Arjantin, Nijerya, Alaska ve Almanya gibi birçok bölgede benzer girişimlerin yapılması amaçlanıyor. Böylece gazla çalışan Bitcoin madenleri sayısı artış gösterecek. Bunun daha çevreci bir yaklaşım olacağı aşikar. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.