Kripto para kabul eden markalar hızla artıyor

Ukrayna, 13 milyon doların üzerinde kripto para topladı

Kripto para borsası tarihin en çalkantılı günlerinden geçerken, ilginç bir şekilde kripto para ile satışı destekleyen şirketlerin sayısı günden güne artıyor.

Kripto para kabul eden markalar hızla artıyor. Kripto para borsası, son zamanların en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Bu piyasayı biraz olsun yakından takip eden hemen herkesin bildiği üzere, sektörün hakim para birimi Bitcoin önce 70.000 dolar seviyelerine doğru yelken açmış, daha sonra buradan kafasını aşağıya doğru çevirerek bitmek bilmeyen bir düşüş trendine girmişti.

Kripto para piyasaları

Üst üste haftalar boyunca kırmızı mum yaka yaka devam eden kripto para borsasının bayrak taşıyan ismi, en sonunda olmaz denileni de başardı ve 20 bin dolar seviyesinin bile altını gördü. Hatta geçtiğimiz hafta sonu kısa bir süre 17.000 seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin, yatırımcılarının neredeyse kalbine indiriyordu.

Bununla birlikte kripto para borsasının böylesine zor zamanlardan geçtiği şu günlerde, dünya genelindeki birçok ünlü marka peşi sıra kripto paralarla ödeme kabul etmeye başladıklarını duyuruyor.

Kripto paralarda yön

Kripto para kabul eden markalar hızla artıyor

Hatırlarsınız, geçtiğimiz hafta ünlü saat markası TAG Heuer, bundan sonra belirli modeller için ödemelerin belirlenmiş kripto paralar ile yapılabileceğini açıklamıştı. Bugünse benzer bir açıklama bir diğer lüks saat markası Hublot’tan geldi.

Şirketin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan açıklamada, bundan sonra e-ticaret platformu üzerinden yapılabilecek ve 200 farklı seçeneği kapsayan saat modellerinde ödemenin kripto paralar ile yapılabileceği duyuruldu.

Bu kripto para birimi

Tabi bu seçeneğin şu an için sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde geçerli olduğunu ve ödeme yapabilmek için de sadece Bitcoin, Ethereum ve bunlar gibi kendini kanıtlamış birkaç kripto paranın daha kullanılabileceğini hatırlatalım.

Stranger Things yeni fotoğrafları yayınlandı