Koronavirüsü 101 yaşındaki yaşlı adam yendi

Koronavirüsü 101 yaşındaki adam yendi

Koronavirüsü 101 yaşındaki yaşlı adam ile daha fazla mücadele edemedi. Gelen bazı haberler yaşlıların da koronavirüsten kurtulabildiğini ortaya koydu.

Koronavirüsü 101 yaşındaki yaşlı bir adam hızlıca atlattı. 101 yaşındaki bu adam, 1919 yılında İspanyol gribi İtalya’yı etkisi altına aldığında doğdu. İtalya’da 600.000 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan İspanyol gribi salgınından zarar görmeden kurtulan adam, İkinci Dünya Savaşı’nı da gördü. Bu adam neredeyse ölümsüz adam lakabı almak üzere.

Koronavirüsü yenmesi beklenmiyordu

Tüm bu felaketlerden sıyrılarak 101 yaşına gelen adam, geçtiğimiz haftalarda koronavirüs şüphesi ile Rimini’deki Infirmi Hastanesi’ne götürüldü. Bu adam, yapılan koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra tedaviye girdi. Tedavi süreci elbette kolay olmasa bile yine de o çok büyük bir mücadele verdi.

Koronavirüsü 101 yaşındaki

Geçenlerde tedavi altında olan adam, çarşamba günü koronavirüsü yendi ve hastaneden taburcu olmayı başardı. Birçok yerden Bay P gibi yaşlı insanların koronavirüsten kurtulduğu haberleri gelmeye devam ediyor. Bu durum beklenenin çok dışında.

Bu uygulamayı yüklediyseniz silin! Koronavirüsü fırsat bilerek telefonunuzu kitliyor

Araştırmacılar, yaşlıların en yüksek risk grubunu oluşturduğunu sürekli olarak söylüyor. Şu kriz günlerinde böyle haberler moral verici etki yaratıyor. Özellikle de yaşlıların çok büyük risk grubunda olması endişeleri artırıyordu. Gelen bu haber ile birlikte yaşlı insanlar için bir nebzede olsun sevinmek mümkün hale geldi. Sizce bu tür pozitif haberler gelmeye devam eder mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.