Keanu Reeves ‘Sonic 3’e Katılacak

Keanu Reeves 'Sonic 3'e Katılacak

Keanu Reeves yeni projesi ile tekrar gündeme geldi. İşte tüm detaylar.

Özellikle herkesin Matrix ile tanıdığı Keanu Reeves şimdi yeni projesi ile tekrar gündemde. Birçok kaynağın The Hollywood Reporter’a söylediğine göre, kendisi Shadow adlı popüler karakteri seslendirecek. Bu haber, geçen hafta stüdyonun Sonic 3’ün ilk görüntülerini yayınladığı Paramount’un yoğun CinemaCon sunumunun hemen ardından geldi. Matrix yıldızı, Sonic 2’deki olaylara benzer ancak ilk kez 2001’deki Sonic Adventure 2’de video oyunlarında tanıtılan bir karakter olan Shadow the Hedgehog’u yaratarak eski temposunu geri kazanacak.

Keanu Reeves 'Sonic 3'e Katılacak

Paramount’un Sonic film serisi, dünya çapında 319 milyon dolarla yüksek performans sergileyen ve büyük bir hit haline gelen 2020 yapımı Sonic the Hedgehog’a kadar uzanıyor. Sonic 2, 2022’de çıktı ve dünya çapında 404 milyon dolar hasılat elde etti. Yönetmen Jeff Fowler bu üç filmin arkasında yer alıyor ve son film için seslendirmede Keanu Reeves karşımıza çıkacak.

Reeves son birkaç yıldır gişe rekorları kıran bir moddaydı; en son John Wick: Bölüm 4’te oynadı ve ondan önce de 2021’deki The Matrix: Resurrections’daki ikonik Neo rolünü yeniden canlandırdı. Yakında, Aziz Ansari’nin Good Fortune filminde koruyucu bir meleği canlandırdığı rolleri var ve Ana De Armas’ın başrolde olduğu John Wick Presents: Ballerina filminde popüler suikastçı olarak küçük bir rol de üstleniyor.

Apple Game Boy Emülatörünü App Store’dan Kaldırdı