Neil Patrick Harris Matrix 4 kadrosuna dahil oldu

matrix 4

17 yıl sonra vizyona girecek olan Matrix serisinin devam filmi Matrix 4 kadrosuna yeni isimler dahil oldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Sinema dünyasının kült serilerinden biri olan Matrix, 17 yıl sonra yeni filmiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Daha önce filmin kadrosunda Keanu Reeves ile Carrie Anne-Moss’un yer alacağı açıklanmıştı. Sonrasında Yahya Abdul-Mateen’in Matrix 4 kadrosuna dahil edildiği belirtilmişti.

Geçtiğimiz gün Deadline’da yer alan bir habere göre How i Meet Your Mother dizisinin yıldızlarından Neil Patrick Harris de yeni Matrix filminde karşımıza çıkacak. Ayrıca Niobe karakterine hayat veren Jada Pinkett Smith’in filmde yer alması için de görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

Sonuç olarak yeni Matrix filmi için kadro çalışmalarının 2019 sonlarına kadar tamamlanması bekleniyor. Film için önceden planlanan takvime göre çekimler 2020’nin ilk çeyreğinde start alacak.

matrix 4 1

Henüz serinin devam filminin konusunun ne olacağı belli değil. Fakat sızdırılan bilgilere göre zaman yolculuğu ile geçmişe dönüleceği iddia ediliyor. Yoksa 3. filmde ölen Neo ve Trinity karakterlerini tekrardan görmek pek de mantıklı olmayacaktır.

Yeni Matrix ile ilgili detaylar için tıklayın