Keanu Reeves Matrix hamlesiyle jest yaptı

Keanu Reeves Matrix hamlesiyle jest yaptı

Keanu Reeves sadece bir Hollywood yıldızı ve popüler kültür ikonu değil; aynı zamanda iyi bir insan. Ünlü oyuncu yeni jestiyle bunu kanıtladı. İşte detaylar.

John Wick ve The Matrix yapımlarıyla tanınan aktör çeşitli hayırsever çabalarıyla da biliniyor. Keanu Reeves sadece Hollywood yıldızı olmasıyla değil oyunculara ve ekip üyelerine çeşitli araçlarıyla dağıttığı bilinen cömert hediyelerle de tanınıyor. Daha önce de Matrix yıldızının gelirini kanser çalışmalarına bağışladığı duyulmuştu. Servetini inanılmaz şekillerde kullanmasıyla tanınan aktörün yeni bir jesti duyuldu.

Keanu Reeves Matrix hamlesiyle jest yaptı

My Modern Met’in aktardığına göre 57 yaşındaki oyuncu, kendisiyle John Wick: Chapter 4’te çalışan dört dublörü akşam yemeğine Paris’e davet etti ve burada her birine 10.000 dolarlık Rolex saat hediye etti. The Hollywood Reporter’a göre Reeves, filmin dünya prömiyeri etkinliği için tüm temsilcilerini, yakın çevresinin üyelerini filmin dünya prömiyeri etkinliği için San Francisco’ya getirdi. Kanadalı aktörün özel jet seyahati ve otel konaklamalarının yanı sıra gala biletlerini karşıladığı bildirildi.

Ayrıca davetliler için prömiyer sonrası brunch düzenledi. Bir zamanlar Reeves’in Matrix filmlerinde dublörü Chad Stahelski, arkadaşının yakınındakiler için her şeyi yaptığını açıkladı. Resurrections’ın galasında yeşil halıda yürürken Stahelski oyuncu için, “İnanılmaz derecede cömert” dedi. Stahelski  “Bu geceki seyirciler arasında dövüş sanatı eğitmenlerinden jiu-jitsu eğitmenlerine, saç ve makyajından dublör ekibine kadar ona yardım eden pek çok insan olacak. Eminim Reeves hepsiyle ilgileneniyordur”.

NASA, James Webb Uzay Teleskobu görevinde yeni gelişme