Samsung popüler modeline Android 12 güncellemesi sundu

Samsung popüler modeline Android 12 güncellemesi

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, popüler modeli için Android 12 güncellemesini yayınladı. İşte detaylar.

Samsung popüler modeline Android 12 güncellemesi sundu. Android cephesinin en çok satış yapan telefon markası olan Samsung, güncelleme anlamında da kullanıcılarını üzmüyor. Öyle ki marka bundan birkaç nesil önceki amiral gemilerine bile Android 12 sunmaktan kaçınmıyor. Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi böylece sektördeki kaliteli imajına hiçbir zaman gölge düşürmeden yoluna devam ediyor.

Samsung şimdi de iki yeni modeline daha Android 12 güncellemesini servis ediyor. Bunlardan bir tanesi pek aşina olmadığımız Galaxy W22 ismindeki telefon. Bu cihaz ülkemizde çok da bilinmiyor çünkü sadece Çin’de satışa sunulmuştu. Marka, Galaxy W22 ismindeki modeline Android 12 güncellemesini sunduğunu duyurdu. Bunun yanında güncellemeyi alan bir başka telefon daha var. Üstelik bu telefon ülkemizde hayli popüler. Lafı fazla uzatmadan bu modeli de açıklayalım.

Samsung popüler modeline Android 12 güncellemesi

Samsung popüler modeline Android 12 güncellemesi sundu

Android 12 alacak olan bir diğer telefon da Galaxy S10 Lite. 2020 yılının hemen başında piyasaya sürülen cihaz, OneUI 4.0 arayüzü ile beraber Android 12’ye de kavuştu. Haber ile birlikte telefonun sahipleri fazlasıyla sevinirken şirketin daha pek çok telefonuna Android 12 vermeye hazırlandığı gelen bilgiler arasında. Tabii güncellemeyi vermek kadar sorunsuz vermek de önemli. Özellikle Xiaomi bu konuda biraz sabıkalı. Ancak Samsung cephesi için gelen henüz majör bir şikayet söz konusu değil.

Haftada dört gün çalışma sistemine geçilirse ne olur?