iPhone SE 3 özelliklerine çok güleceksiniz

iPhone 14 Pro

Apple’ın “uygun fiyatlı” serisine yeni bir model daha ekleniyor. İşte iPhone SE 3 için ortaya çıkan son detaylar!

iPhone SE 3 özelliklerine çok güleceksiniz. Pandemi ile beraber ortaya çıkan ve bitmek bilmeyen krizlere sürekli yenileri ekleniyor. Hal böyle olunca da teknolojik ürünlerin fiyatlarında ciddi artışlar ortaya çıkıyor. Özelle de akıllı telefon fiyatlarında bir oynaklığın yaşandığını söyleyebiliriz. Zaten pek uygun olmayan iPhone fiyatları da sürekli olarak artıyor. Kullanıcı kitlesini kaybetmek istemeyen Apple da sözde uygun fiyatlı olan telefonlar üretmeye çalışıyor.

iPhone SE 3 özelliklerine çok güleceksiniz

Şirketin bu politikası kapsamında çıkacak olan yeni modeli ise iPhone SE 3 olacak. Cihazın yeni yılın ilk çeyreğinde görücüye çıkması ve hemen ardından da satışa sunulması planlanıyor.

iPhone SE Plus

Tüketicilerin beklentileri ise yeni nesilde telefonun ekran özelliklerinin biraz daha iyileşmesi ve en azından 5.5 inçlere çıkması yönündeydi. Ancak görünüşe göre Apple telefonu yine 4.7 inçlik bir ekran ile satışa sunacak. Aslında model bu şekilde oldukça eski ve ilkel duruyor ancak ABD merkezli şirket nedense yenilik yapmaya çok hevesli değil.

Eğer beklentiler gerçeğe dönüşecek olursa iPhone SE 3, RAM tarafında da hayal kırıklığından ibaret olacak. Modelde 2. nesilde olduğu gibi yine 3 GB RAM’in kullanılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Depolama tarafında ise yine 64 GB seçeneğini görmemiz kuvvetle muhtemel. En azından işlemci tarafında Apple A15 Bionic kullanılacak ve bu haberimizdeki belki de tek olumlu nokta.

Pandora belgeleri yeni skandallar ortaya çıkardı