Karnı burnunda çırılçıplak pozlar verdi! Rihanna maşallah dedirtti!

Rihanna

İkinci çocuğuna hamile olan Rihanna, karnı burnunda olmasına karşın oldukça iddialı pozlar verdi. İşte detaylar.

Karnı burnunda çırılçıplak pozlar verdi! Rihanna maşallah dedirtti! Kendisinden yeni single ve albümler beklenirken geçtiğimiz sene hamile olduğunu duyuran Rihanna, bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Rapçi ASAP Rocky ile dolu dizgin bir ilişki yaşayan ünlü yıldızın çocuğunun ismi ise uzun süre sır gibi saklanmıştı. Daha sonra magazincilerin çocuğun doğum belgesine ulaşmasıyla beraber isminin RZA Athelston Mayers olduğu ortaya çıkmıştı.

dg

Karnı burnunda çırılçıplak pozlar verdi! Rihanna maşallah dedirtti!

Rihanna şimdilerde ise ASAP Rocky ile olan birlikteliğinden ikinci bebeğine hamile. Doğum yapmasına az bir süre kalan güzel şarkıcının buna rağmen Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlar, yürek hoplattı.

Rihanna

Karnı burnunda vermiş olduğu pozlarla magazin basınının da gündemine gelen Rihanna, çıplak fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşmaktan çekinmedi. Söz konusu fotoğraflar milyonlarca beğeni ve binlerce yorum alırken, sosyal medyada da fazlasıyla konuşuldu.

Instagram, profilinize beş bağlantı eklemenize izin verecek

Rihanna’nın ikinci bebeğine hamile olmasına karşın oldukça cüretkar pozlar vermesi, kendisine ne kadar güvendiğinin de bir göstergesi. Doğumdan sonra bir süre daha sessiz kalması beklenen şarkıcının daha sonrasındaki dönemde ise tamamen kariyerine odaklanacağı ve yeni bir albüm üzerinde çalışacağı gelen bilgiler arasında. Zaten Rihanna hayranlarının da kendisinden beklentisi artık bebek haberiyle değil de şarkılarıyla gündeme gelmesi. Karnı burnunda çırılçıplak pozlar verdi! Rihanna maşallah dedirtti!

Apple iOS 16.6 önemli bir özellik sunacak