Yerli otomobil Togg karlı yollarda poz verdi

Yerli otomobil TOGG

Türkiye’nin yerli otomobil markası Togg mart ayının karlı günlerinde yaptığı paylaşım ile karşımızda.

Yerli otomobil Togg karlı yollarda poz verdi. Yerli otomobil markası Togg resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda karda verilmiş pozlar ile karşımıza çıktı. Aracın karlı yollardaki test sürüşüne ait görüntülerin paylaşıldığı twitte:

‘’Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım.

Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde,

-40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında,

İçimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz.’’  İfadelerine yer verildi.

Türkiye’nin birçok bölgesinde hâkim olan karlı havada test çalışmalarına devam eden Togg seri üretime hız kesmeden hazırlanıyor. -40 derecede karlı yollarda test sürüşleri gerçekleştiren Togg sosyal medya hesabından karlı yollarda çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Yerli otomobil Togg karlı yollarda poz verdi

togg

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un ülkedeki ilk lansmanı Ankara Ticaret Odası öncülüğünde 30-31 Mart’ta EKO İKLİM: Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı’ndan gerçekleşecek.

Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz “Burada oluşturduğumuz bütün karbon, kentteki büyük projelere ağaç olarak dikilecek. İŞKUR gelecek ‘yeşil yaka istihdamıyla ilgili sorumluluk alıp yeni bir istihdamı açıklayacak. Bir gram karbon üretmeyen yerli ve milli markamız TOGG, Las Vegas’tan sonra ilk kez bu zirvede lansman yapacak” dedi.

Türkiye’ye ait küresel ölçekte rekabet edecek bir teknoloji markası yaratma hedefiyle 25 Haziran 2018’de yola çıkan TOGG’un Gebze’deki üretim merkezinde çalışmaları devam ediyor ve 2022 yılı sonunda seri üretime hazır hale gelmesi bekleniyor.

Şok! WhatsApp’a erişim yasaklanıyor!