Karakomik Filmler kadrosuna sürpriz isim

karakomik filmler

Cem Yılmaz’ın hem yazıp hem de yöneteceği Karakomik Filmler 1 ve 2’nin kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Cem Yılmaz, yakında 2 yeni filmle birden izleyicisinin karşısına çıkacak. Cem Yılmaz, her biri farklı bir hikayeye odaklanacak Karakomik Filmler 1 ve 2’nin kadrosunu da yavaş yavaş netleştirmeye başladı.

Cem Davran da Karakomik Filmler ekibine dahil oldu

Bilindiği üzere Cem Yılmaz genel itibariyle çektiği filmlerde ağırlıklı olarak aynı isimlerle çalışıyor. Nitekim Karakomik Filmler 1 ve 2’de de bu durum değişmeyecek gibi görünüyor. Şimdiye kadar açıklanan isimler arasında Özkan Uğur, Zafer Algöz ve Ozan Güven vardı. Şimdi bu isimler arasına Cem Davran da dahil oldu.

Cem Yılmaz’ın yeni projesi temelde 4 farklı filmden oluşacak. Her film ortalama olarak 60 dakika sürecek ve birbirinden bağımsız hikayelere odaklanacak.

İlk 2 film 18 Ocak’ta vizyona girecek olan Karakomik Filmler 1’de, geriye kalan 2 film ise 15 Mart’ta vizyona girecek olan ikinci filmde seyirciyle buluşacak.

Açık konuşmak gerekirse, bu proje alışık olduğumuz Cem Yılmaz filmlerine pek de benzemiyor. Dolayısıyla karşımıza nasıl bir filmin çıkacağını da bilmiyoruz. Fakat başrolünde birbirleriyle bu kadar iyi anlaşan bir ekip varken, kötü bir filmin çıkmayacağını tahmin etmek, pek de güç değil. Yine de bekleyip göreceğiz.

Venom filmi için yeni bir fragman yayınlandı