KaraKomik Filmler için ilk fragman yayınlandı

karakomik filmler

Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp oynadığı KaraKomik Filmler projesinin ilk filmi yakında gösterime girecek. İşte konu hakkındaki detaylar.

2018’de Arif v 216 ile gişede fırtınalar koparan ve yaklaşık olarak 5 milyon izleyiciyi sinema salonlarına çeken Cem Yılmaz, 2019’u da boş geçmeyecek. Sinema ve gösteri dünyasının ünlü ismi, 2019’da iki farklı yapımla izleyicinin karşısına çıkacak.

Yılmaz’ın senaryosunu yazıp oynadığı KaraKomik Filmler 1 ve 2 yıl içerisinde izleyiciyle buluşacak. İki film de içerisinde 2 ayrı hikaye barındıracak. Bu filmlerden ilki 2Arada ve Kaçamak isimli yapımları içerecek.

Cem Yılmaz’ın yeni filminden ilk fragman

Her iki filmin uzunluğu da yaklaşık olarak 1 saat. KaraKomik Filmler kadrosunda Ozan Güven, Zafer Algöz, Cem Davran, Özkan Uğur, Necip Memilli, Cemre Ebuzziya ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler yer alıyor.

Film için yayınlanan ilk tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Fragmandan da rahat bir şekilde anlaşılabileceği üzere Yılmaz’ın yeni projesi salt komedi üzerine kurulmuş değil. Özellikle bir gemide çalışan Metin karakterinin hikayesine odaklanan 2Arada filmi, daha çok dram türünde bir yapıma benziyor.

İkinci film olan Kaçamak’ta ise komedi öğelerinin bulunduğunu söylemek mümkün. Muhtemelen Cem Yılmaz isminden dolayı bu filmler de gişede önemli bir başarıya erişecektir. Fakat Arif v 216 gibi 5 milyon seyirciye ulaşmaları pek de mümkün görünmüyor. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

2018’de Türkiye’de en çok izlenen filmler