Karakomik Filmler 1 için ilk görsel yayınlandı

karakomik filmler 1

Cem Yılmaz’ın yeni projesi Karakomik Filmler 1 için ilk görsel yayınlandı. Yılmaz şahsi Twitter hesabı üzerinden film setinden bir görseli takipçileriyle paylaştı.

Bilindiği üzere Cem Yılmaz şu aralar Karakomik Filmler projesi üzerine yoğunlaşmış durumda. İki filmden oluşacak olan bu proje, içerisinde orta metrajlı birbirinden bağımsız 4 farklı hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Karakomik Filmler 1 18 Ocak 2019’da, Karakomik Filmler 2 ise 15 Mart 2019’da izleyicilerle buluşacak.

Karakomik Filmler 1’den ilk paylaşım geldi!

18 Ocak’ta vizyona girecek olan Karakomik Filmler 1 kadrosunda Zafer Algöz, Cem Davran, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Necim Memilli, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Özkan uğur ve Can Yılmaz gibi isimler bulunuyor. Genel anlamda film kadrosunun Cem Yılmaz’ın uzun süredir beraber çalıştığı isimlerden oluştuğunu söylemek mümkün.

Karakomik Filmler projesinin ilk filmi Kaçamak ve 2 Arada isimli iki orta metraj filmden oluşacak. Filmlerin ne gibi bir konu işleyeceği şimdilik bilinmiyor.

Cem Yılmaz geçtiğimiz gün Kaçamak filminin setinden bir görsel paylaştı. Paylaşılan bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Türkiye’de geçen hafta en çok izlenen filmler

Açıkçası görsele bakarak bir kanıya varmak çok zor. Fakat Cem Yılmaz’ın katkı sağladığı hemen hemen bütün filmlerin gişede hatırı sayılır başarılar yakaladığı da inkar edilemez. Muhtemelen Karakomik Filmler de diğer Cem Yılmaz filmleri gibi başarılı bir gişe performansı ortaya koyacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

KAÇAMAK @karakomikfilmler Kestikkkkk !

Cem Yılmaz (@cmylmz)’in paylaştığı bir gönderi ()