Xbox Game Pass Ağustos oyunları açıklandı

xbox game pass

Microsoft, Ağustos ayında Xbox Game Pass kütüphanesine eklediği oyunları açıkladı. Oyunlar an itibariyle ulaşılabilir durumda. İşte konu hakkındaki detaylar.

Xbox One’ın ilgi toplayan servislerinden biri olan Xbox Game Pass, 100’lerce oyuna erişim imkanı sunan bir sisteme sahip. Bu servise abone olan oyun severler, sistem kütüphanesinde bulunan 100’den fazla oyuna erişim hakkına sahip oluyorlar. Abonelikleri boyunca kütüphanede yer alan oyunları indirerek, sınırsız bir şekilde oynayabiliyorlar.

Xbox Game Pass Ağustos oyunları

Microsoft, her ay düzenli olarak bazı oyunları Xbox Game Pass kütüphanesine ekliyor. Elbette eklenen oyunların hepsi AAA kalitesinde yapımlar olmuyor. Ya da yeni çıkmış oyunlar bu sisteme eklenmiyor. Fakat yine de elle tutulur oyunların sistem kütüphanesinde yer aldığın söylemek yanlış olmayacaktır.

Geçtiğimiz gün Ağustos ayında sistem kütüphanesine eklenen oyunlar da açıklandı. Microsoft’tan yapılan açıklamaya göre Hitman Season 1, Ruiner, Ryse: Son of Rome, Dead Rising 2, Dandara, The Escapists: The Walking Dead ve Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure oyunları Xbox Game Pass kütüphanesine eklenmiş durumda.

Eğer sizde bu sisteme aboneyseniz an itibariyle yukarıda belirttiğimiz oyunları indirerek, keyfini sürmeye başlayabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. EA yakında PC oyuncuları için de benzer bir sistem getirmeye hazırlanıyor. Origin Access Premier ismiyle gelecek olan sistemde yeni çıkan EA oyunlarını hiç bir ücret ödemeden doyasıya oynayabileceksiniz.

PC oyuncularına özel Origin Access Premier geliyor