Total War: Three Kingdoms çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

total war three kingdoms

RTS denildiğinde akla gelen ilk serilerden biri olan Total War, yakında yeni oyunuyla PC’lerimize konuk olacak. İşte Total War Three Kingdoms çıkış tarihi ve fiyatı.

Gerçek zamanlı strateji oyunu denildiğinde akla belli isimler gelir. Özellikle konsolların yaygınlaşması ve RTS türünün konsollarda oynanabilirlik açısından pek verim vermemesi nedeniyle, artık çok fazla strateji tabanlı oyunla karşılaşmıyoruz.

Total War serisi bu alanda yoluna devam eden ender isimlerden biri. Gerçek zamanlı strateji konusunda rakiplerine fark atmayı başaran seri, yakında yeni oyunuyla karşımıza çıkacak.

Total War Three Kingdoms uygun fiyatıyla ön siparişte

Hatırlanacağı üzere serinin yeni oyunu Total War Three Kingdoms bu senenin ilk çeyreğinde tanıtılmıştı. Milattan sonra 190 yılında Çin’de geçecek olan oyunda yeni fetihlere yelken açacağız.

Total War Three Kingdoms, isminden de anlaşılabileceği üzere Antik Çin’de birbirleri üzerinde üstünlük sağlamaya çalışan 3 krallığın hikayesini konu edinecek. Bu savaşta hangi tarafı seçeceğimiz ise tamamen bize kalmış.

Oyunun geliştiricisi konumunda bulunan Sega, geçtiğimiz gün Total War serisinin yeni üyesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sega yetkilileri tarafından yapılan açıklamada oyunun 7 Mart’ta raflardaki yerini alacağı belirtildi. Bu açıklamanın hemen akabinde TW Three Kingdoms, Steam üzerinden ön siparişe sunuldu. Hali hazırda oyunun ülkemizdeki fiyatı 179TL olarak belirlenmiş durumda. Açık konuşmak gerekirse, son dönemdeki oyun fiyatlarıyla kıyaslandığında TW Three Kingdoms’un oldukça uygun bir ön sipariş fiyatına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

DMC 5, PS4’te göz kamaştıracak