Hedefim Sensin, Müslüm’ü tahtından indirdi!

hedefim sensin

Vizyona girdiği günden bu yana her hafta en çok izlenen film olan Müslüm, Hedefim Sensin karşısında zirvedeki yerini koruyamadı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Arabesk dünyasının ünlü ismi Müslüm Gürses’in hayatını konu edinen Müslüm film, vizyona girdiği günden bu yana her hafta en çok izlenen film olmayı başarmıştı. İlk 5 hafta sonu zirvedeki yerini koruyan Müslüm, geçtiğimiz hafta sonu Hedefim Sensin’in gerisinde kaldı.

Ata Demirer’in yazıp oynadığı Hedefim Sensin, ilk hafta sonunda 403.158 kişiyi sinema salonlarına çekerek, en çok izlenen film olmayı başardı.

Hedefim Sensin, Müslüm’ü devirdi!

Hedefim Sensin’in zirvede yer aldığı haftada Müslüm ise 247.236 kişi tarafından seyredildi ve ikinci sıraya geriledi.

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, Müslüm toplamda 5.534.712 izleyiciye ulaşmış oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu en çok izlenen 3. film ise Deliler Fatih’in Fermanı oldu. Film 2. hafta sonunda 114.935 kişi tarafından izlendi ve toplamda 365.627 izleyiciye ulaştı.

ABD’de fırtınalar estiren Grinç ise 2. hafta sonunda 81.647 kişi ile 4. sırada yer aldı. Son haftaların iddialı yapımlarından biri olan Çakallarla Dans 5 ise düşüşünü sürdürdü. Vizyondaki 4. hafta sonunu geride bırakan film 75.859 kişi tarafından izlendi. Toplamda 1.295.132 kişiyi sinema salonlarına çekmeyi başaran yapım, an itibariyle serinin bir önceki filminin gerisinde bulunuyor.

Önümüzdeki hafta sonu Kafalar Karışık filminin vizyona girmesiyle sıralama biraz daha değişebilir. Bekleyip göreceğiz.

The Lego Movie 2 oyunu geliyor