Jurassic World Dominion setinden yeni fotoğraf!

jurassic world 2

Jurassic World serisinin yeni filmi Dominion için geri sayım devam ediyor. Geçtiğimiz gün filmin setinden yeni bir görsel daha paylaşıldı.

Jurassic Park serisinin devamı niteliğindeki Jurassic World 2015 yılında vizyona girmişti. Seriyi gayet güzel bir şekilde toparlayan Jurassic World’ün ikinci filmi ise Fallen Kingdom ismi ile 2018’de vizyona girdi.

Aslında ikinci film ile birlikte serinin 3. filminin konusu da ortaya çıkmıştı. Dinozorlar 5 filmin sonunda gerçek dünyaya adım attılar.

Zaten YouTube üzerinden yayınlanan kısa filmde de insanlar ve dinozorların içiçe nasıl yaşadıkları gözler önüne serilmişti.

Şimdi ise seri Dominion filmi ile devam edecek. Filmin oyuncu kadrosunda serinin önceki filmlerinden tanıdık isimler yer alıyor. Jake Johnson, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum’un izleyici karşısına çıkacak Dominion 11 Haziran 2021’de vizyona girecek.

Jurassic World Dominion için ilk görsel paylaşıldı

Geçtiğimiz gün filmin setinden bir görsel paylaşıldı. Ayrıca çekimlerin hali hazırda İngiltere’de devam ettiği ve Ekim ayının sonlarına kadar da süreceği belirtildi. Hali hazırda koronavirüs şartlarında çekimlerin ertelenme riski bulunuyor. Elbette filmin vizyona girmesine hayli süre olduğunu düşünürsek çekimlerin salgından etkilenmeyeceğini varsayabiliriz.

jurassic world

Bu arada dip not olarak belirtelim. Genel görüş Dominion’un Jurassic World serisinin son filmi olacağı yönünde. Belki bir sonraki üçlemede tamamen farklı bir isim kullanılabilir.

PS5 Türkiye pazarına ne zaman girecek?