John Wick 5 için hazırlıklar başladı

John Wick 5'te Keanu Reeves'i göremeyebiliriz

Kısa süre önce resmen duyurulan John Wick 5 için hazırlıklara başlandı. Lionsgate stüdyosu, filmin senaryosunun yazılmaya başlandığını duyurdu.

Keanu Reeves’in başrolünü üstlendiği John Wick serisi, gişede yakaladığı başarı sayesinde son yılların en başarılı aksiyon serilerinden birine dönüşürken; yeni bir franchise’ın da temellerini atmış oldu. John Wick filmleriyle aynı evrende geçen The Continental dizisi kısa süre önce izleyicilerle buluştu. Öte yandan yine aynı evrende geçen Ballerina filminin de önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor. Ancak serinin artık bir franchise’a dönüşmüş olması, yapımcıların ana seriden vazgeçtiği anlamına gelmiyor.

John Wick 5 iptal olabilir

Aslında John Wick 4’ün sonunda yaşananlar, bu serinin artık sonuna geldiğimizi düşündürmüştü. Nitekim Keanu Reeves de serinin yönetmeni Chad Stahelski de açıklamalarıyla serinin sona erdiğini göstermişti. Ancak dördüncü film serinin en başarılı işlerinden birine dönüşünce, bu seriden vazgeçmek o kadar da kolay olmadı. Günün sonunda Lionsgate stüdyosu, serinin yönetmenini ve yıldızını bir şekilde ikna etti ve kısa süre önce bir açıklama yaparak John Wick serisinin devam edeceğini duyurdu.

O sırada John Wick 5 sadece erkenden duyurulmuş, muhtemel bir projeden ibaretti. Ancak o proje hızlı bir şekilde ete kemiğe büründü. Öyle ki Lionsgate yönetimi bu hafta bir açıklama daha yaparak, John Wick 5’in senaryosunun yazımına başlandığını duyurdu. Filmin şimdiden senaryo aşamasına geçmiş olması, John Wick’in beyazperdeye dönüşünün ilk başta düşünülenden çok daha erken olabileceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy A15 5G performans testinde görüldü