John Wick 4’ten ilk fragman yayınlandı

John Wick 5'te Keanu Reeves'i göremeyebiliriz

Heyecanla beklenen John Wick 4’ten ilk fragman yayınlandı. Keanue Reeves’in bir kez daha başrolde yer aldığı film, mart ayında geliyor.

Keanu Reeves’in başrolünü üstlendiği John Wick serisi, izleyicilerden gördüğü yoğun ilgi sayesinde son yılların en başarılı aksiyon serilerinden biri haline geldi. Bu yüzden serinin önümüzdeki yıl vizyona girecek dördüncü filmi de 2023’ün en heyecanla beklenen filmleri arasında yer alıyor. Keanu Reeves’in bir kez daha John Wick rolüyle sinema severlerin karşısına çıkacağı dördüncü filmi için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı.

Son filmde, suikastçılar birliği High Table’ı karşısına alan John Wick, bu filmde High Table’ı alt etmenin yollarını arayacak. Bu uğurda dünyanın farklı köşelerine uzanan bir maceraya atılan Wick, oldukça güçlü bağlantıları olan yeni bir düşmanla karşı karşıya gelecek. Bu düşmanın elindeki güç, Wick’in eski dostlarının da taraf değiştirmesine neden olacak. John Wick 4’ten yayınlanan ilk fragman, John Wick’in bu macerada ziyaret edeceği yerlerden birinin de Paris olacağını gösteriyor. Aksiyon dozu yüksek bu fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

John Wick

John Wick 4’te Keanu Reeves’in yanı sıra Ian McShane, Laurence Fishburne ve Lance Reddick de önceki filmlerdeki rollerini tekrarlayacak. Oyuncu kadrosunda ayrıca Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins ve Clancy Brown da yer alıyor.

2023 John Wick için dolu dolu bir yıl olacak. Ana serinin dördüncü filmi 24 Mart 2023’te vizyona girecek. John Wick evreninde geçen mini dizi The Continental da 2023’te izleyici ile buluşacak. Ayrıca Ballerina adını taşıyan bir de spin-off filmi çekiliyor ama Ana de Armas’ın başrolünü üstlendiği bu filmin 2023’te çıkıp çıkmayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

PS5’ten Xbox’a Final Fantasy 16 çalımı