İşte merakla beklenen NBA Live 18!

nba live 18

Electronic Arts Sports’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı NBA Live 18 için ilk bilgiler ortaya çıktı. İşte oyun içerisinden görüntüler ve diğer detaylar.

Electonic Arts’ın spor oyunları söz konusu olduğun son derece iyi işler çıkardığını söylemek mümkün. Fakat oyun dünyasının dev ismi, basketbol oyunu konusunda senelerdir 2K Sports’un hayli gerisinde kalmış durumda. Öyle ki EA Sports, NBA Live serisine kısa süre önce ara verme kararı bile almış ve seri 1 seneyi es geçmişti. Nitekim bu süre de NBA Live serisinin muazzam bir dönüş yapmasına yeterli olmadı. Peki bu sene çıkacak olan NBA Live 18 nasıl bir performansa sahip olacak? EA Sports bu sefer liderlik koltuğunu 2K Sports’tan alabilecek mi dersiniz?

Eğer bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız, oyuna dair ortaya çıkan ilk görüntülere bir göz atmanızı öneririz. Bilindiği üzere Electronic Arts, kısa süre önce NBA Live 18 için özel bir etkinlik düzenlemişti. Bazı oyun mecraları ve oyun yayını yapan YouTuber’ların katıldığı bu etkinlikte çekilen bazı görüntüler geçtiğimiz gün su yüzüne çıktı.

Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası oyun videodan bakılınca son derece başarılı görünüyor. Elbette bir de 2K Sports tarafından geliştirilen NBA 2K18’e bakıp öyle karar vermek gerekiyor.

NBA Live 18’in bu senenin son çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. En azından serinin eski oyunları genel olarak Eylül – Ekim ayı gibi yayınlanıyordu. Muhtemelen bu sene de çıkış tarihi bazında değişen bir şey olmayacaktır.