iPhone 8 çıkış tarihi ortaya çıktı!

iphone 8 14

Apple’ın önümüzdeki dönemde satışa sunacağı iPhone 8 çıkış tarihi hakkında önemli bir sızıntı gerçekleşti. İşte konu hakkındaki detaylar.

Şu aralar teknoloji meraklılarının cevabını en çok merak ettiği sorulardan birisi de iPhone 8 çıkış tarihi. Apple’ın premium özelliklerle donattığı yeni nesil iPhone modeli, tasarım anlamında yeni bir sayfa açacak. iPhone’un 10. yılına özel olarak tasarlanan cihazın gelmiş geçmiş en çok satan iPhone modeli olmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Peki iPhone 8 çıkış tarihi ne zaman?

Son günlerin en merak edilen sorularından biri olan iPhone 8 çıkış tarihi, geçtiğimiz gün sızdırılan bir raporla ortaya çıktı. Sızıntı dünyasının önemli isimlerinden biri olan Benjamin Geskin tarafından sızdırılan raporda, Apple’ın yeni ürün tanıtımlarını 17 Eylül ile 4 Kasım arasında yapmayı planladığı belirtiliyor.

Yani muhtemelen yeni iPhone modeli 17 Eylül ile 4 Kasım arasında bir tarihte tanıtılacak. Bu tanıtım sürecinin hemen akabinde ön siparişlerin başlaması planlanmış. Çünkü Apple yeni iPhone modeline çok fazla talep olacağını umuyor. Böyle bir durumda sevkiyatlarda gecikme yaşamak istemeyen Cupertino merkezli şirket, ön sipariş sürecini olabildiğince erken başlatmak istiyor.

iphone 8

Yine de iPhone 8’e olan talep beklenenin üzerinde olursa telefonun çıkış tarihinin birkaç hafta ertelenebileceği belirtilmiş. Zira Apple yeni iPhone’u bölgesel olarak satışa sunmak yerine bir çok pazarda eş zamanlı olarak satışa çıkarmayı planlıyor. Bakalım bu söylentilerin ne kadarı doğru çıkacak. Bekleyip göreceğiz.