Iron Man Oyunundan Yeni Detaylar Geldi

iiron man 2

Electronic Arts’tan birden fazla süper kahraman oyunu geliyor. Bunlardan biri de Iron Man olacak. Bir süredir sessiz içinde olan oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

EA Motive stüdyosu tarafından geliştirilmekte olan Iron Man veya Türkçe adıyla Demir Adam’ın açık dünya oyunu olacağı söyleniyordu. Bu iddia EA tarafından dolaylı yoldan doğrulandı. EA’in kariyer sayfasında Movite stüdyosu için verilen iş ilanında “AAA açık dünya aksiyon oyununda” ifadesi geçiyor. Bu ifade Iron Man’in açık dünyaya sahip olacağını kanıtlıyor. Şirketin planlarına aşina kaynaklara göre Demir Adam oyunu üçleme olabilir. Fakat devam oyunlarının kaderi Iron Man’in satış başarısına bağlı. Eğer yapım düşük satışlarda kalırsa üçlemeyi göremeyebiliriz. En azından kaynakların iddiaları bu şekilde.

iron man

Demir Adam, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. EA Motive’in üst düzey görsellik sunacağı söyleniyor. Yapımda ana amaç oyunculara Demir Adam olma hissini yaşatmak olacak. Senaryo oyunculara bu hissi sonuna kadar sunacakmış. Hikayenin orijinal ve detaylı olacağı da bildiriliyor. Demir Adam’da görevlerin de benzersiz olacağı ve bu yüzden görevleri hazırlamaktan sorumlu olan küçük özel bir ekibin oluşturulduğu söyleniyor. Üçüncü şahıs kamera açısından oynanacak oyun tek kişilik olacak.

Iron Man ne zaman piyasaya sürülecek? Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen bir haberde oyunun 2025’te çıkmasının planlandığı ileri sürüldü. Belki gelecek sene satışa sunulabilir. Yapım PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında çıkacak.

Fallout Dizisi Oyuncu Sayısında Patlamaya Neden Oldu