Marvel’s Iron Man VR için yeni oynanış videosu

iron man vr

Camouflaj tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen VR oyunu Marvel’s Iron Man VR için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun sektörünü en çok heyecanlandıran teknolojilerden birisi de sanal gerçeklik. Bu teknoloji için ilk adımlar 2017 yılında atılmıştı. Oculus, HTC ve Sony gibi sektörün önde gelen isimleri tasarladıkları sanal gerçeklik gözlükleri ile oyun kavramını bambaşka bir boyuta taşımışlardı.

Açıklanan yeni Marvel filmleri ve vizyon tarihleri için tıklayın!

VR sektörünün en önemli eksikliği ise biraz maliyetli olması. Şöyle ki PS VR’ı bağladığınız PS4 konsolu bu aparattan daha ucuz. Hal böyle olunca bu teknolojinin ulaştığı oyuncu sayısı da hayli kısıtlı oldu.

Ayrıca VR için yayınlanmış olan kaliteli oyun sayısının da az olması bu teknolojiye olan ilgiyi biraz tırpanladı.

Iron Man VR için yeni  video!

Yine de VR ile ilgili planlarından vazgeçmeyen Sony, şu aralar Marvel’s Iron Man VR oyunu üzerinde çalışıyor. Camouflaj ile ortak yürütülen çalışmada artık sonlara gelinmiş durumda. 2019 bitmeden raflardaki yerini alması beklenen Iron Man VR için geçtiğimiz gün yeni bir videoda yayınlandı.

San Diego’da gerçekleşen Comic-Con etkinliğinde yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Dip not olarak belirtelim, video 1.03.48’te başlıyor. Şimdiden iyi seyirler.