Game of Thrones Oyunu Kullanıcılarla Buluşuyor

game of thrones

Geliştirdiği bölümlük oyunlarla tanınan Telltale Games stüdyosu tarafından hazırlanan yeni Game of Thrones oyununun çok yakında yayınlanacağı duyuruldu.

Televizyonun en başarılı dizileri arasında yer alan The Walking Dead’i başarıyla oyun dünyasına taşıdıktan sonra şimdi de fantastik edebiyatın en önemli örnekleri arasında yer alan Game of Thrones‘a el atan Telltale Games stüdyosu, televizyona uyarlanmasıyla birlikte tüm dünyada milyonlarca takipçiye kavuşan Game of Thrones hayranlarını sevindirecek bir açıklama yayınladı.

gameofthronesoyun

Geliştirdiği hikaye odaklı ve bölümlük oyunlarla tanınan Telltale Games stüdyosu tarafından geliştirilen yeni Game of Thrones oyunu için meraklı bekleyiş devam ederken, oyunun Iron from Ice adını taşıyan ilk bölümünün 2 Aralık’tan itibaren yayınlanacağı duyuruldu. İlk olarak 2 Aralık’ta Kuzey Amerika’daki PlayStation 4, Windows ve Mac kullanıcılarına sunulacak olan oyun, bir sonraki gün tüm dünyadaki Xbox 360 ve Xbox One kullanıcılarının beğenisine sunulacak. iOS işletim sistemini kullanan mobil kullanıcılar ise oyuna 4 Aralık’tan itibaren ulaşabilecekler.

Iron from Ice’la başlayacak olan ilk sezonu altı bölümden oluşan Game of Thrones oyunu, popüler televizyon dizisinde anlatılan olaylarla aynı dönemde geçecek ve yeni karakterlere odaklanacak.

iPad Düşüşe Geçmeye Başladı