Iron Man VR’da çok az kişinin başarabileceği bir görev olacak

13 Iron Man

Iron Man VR , PS4 için çıkmak üzere. Dikkat çekici tarafı ise VR, yani sanal gerçeklik platformu için geliştiriliyor olması.

Iron Man VR sayesinde bir süreliğine Iron Man’in kaskını takıyor gibi hissedebilir, kısa süreliğine de olsa Tony Stark’tan rol çalabilirsiniz. Tabii eğer oynamaya karar verirseniz.

3 Temmuz 2020 itibarıyla çıkışını yapması beklenen oyun, Sony’nin PlayStation 4 konsoluna özel bir yapım. Eğer PS VR setiniz varsa, bu oyunu konsolunuzda rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Oyun, Adi Granov tarafından tasarlanan yeni bir Iron Man kostümünü de bünyesinde barındırıyor. Hepsi bu da değil. Official PlayStation Magazine UK’in yeni sayısında yer alan bilgiler, oyunda çok az sayıda oyuncunun becerebileceği bir görevin olduğunu da ortaya çıkardı.

Iron Man VR'da çok az kişinin başarabileceği bir görev olacak

Iron Man VR oyununun yönetmeni olan Ryan Payton, oyunu bitirdikten sonra oldukça eğlenceli ve bir o kadar da zorlayıcı bir görevin açılacağını belirtiyor. “Sadece hardcore oyunculara göre” olduğu söylenen bu görevin çok zor olduğunu belirten Payton, kendisinin de henüz bu görevi tamamlayamadığını itiraf ediyor.

Granov, oyun çıktıktan sonra oyuncuların neler yapacağını görmek için heyecanlı olduğunu belirtirken bir de tahminde bulunuyor. Ona göre oyuncuların yalnızca yaklaşık %15’lik dilimi bu görevi başarıyla tamamlayabilir.

Death Stranding PC’de Nvidia’nın DLSS 2.0 teknolojisine sahip

Death Stranding, 8 Kasım 2019’da PS4 platformunda boy göstermişti.Yapım, Norman Reedus dahil pek çok dikkat çekici detaya sahip.

Oyun inceleme kuruluşları ve oyuncular tarafından pek çok farklı tepkiyle karşılaşan oyun, kimilerine göre yeni bir usta işi, kimilerine göre yürüme simülasyonu, kimilerine göre ise kargo taşıma simülasyonu. Hâlâ oyunun amacının ne olduğunu anlamayanlar bile var.

Öyle ya da böyle, Death Stranding, kısa bir süre sonra PC platformu için de raflarda yerini alacak. Tabii PC tarafının konsollara kıyasla “teknik anlamda” pek çok avantajı bulunuyor. Eğer iyi bir sisteme sahipseniz, bu oyun da dahil pek çok oyunu yüksek çözünürlük ve grafik kalitesinde oynayabiliyorsunuz.