iQOO Z7 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı

iqoo z7 pro

iQOO Hindistan tarafından paylaşılan yeni görsel sayesinde, çok yakında tanıtılacak olan iQOO Z7 Pro’nun tasarımı gözler önüne serilmiş oldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markası olan iQOO, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Hatırlarsanız şirket Z7 serisini mart ayında resmi olarak tanıtmış, bu seri kapsamında iki farklı model piyasaya sürülmüştü. Bunlarda biri iQOO Z7’nin Çin’e özel lokal versiyonu, diğeri de özelliklerinde ufak değişiklikler olan global versiyonuydu. Ancak çıkışından yaklaşık beş ay sonra Z7 serisine yeni bir model daha eklenecek. Çünkü iQOO şimdi de bu serinin Pro modelini, yani iQOO Z7 Pro’yu kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

iQOO’nun çok yakında piyasaya süreceği Z7 Pro’nun çıkışı için bekleyiş sürerken, telefona dair yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kez de iQOO Hindistan’ın yöneticisi olan Nipun Marya, telefonun tasarımını gözler önüne seren bir tanıtım görseli paylaştı. Marya’nın paylaştığı bu görsel sayesinde telefonun tasarımı ortaya çıkmış oldu.

iQOO Z7 Pro’nun paylaşılan bu resmi görselinde dikkat çeken ilk detay telefonun kıvrımlı ekranı oluyor. Öte yandan telefonun bu kıvrımlı ekranın üzerinde de nokta şeklinde bir kamera deliği olduğu görülüyor.

Telefonun teknik özellikleri henüz resmiyet kazanmamış olsa da daha önce Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde ilk detaylar ortaya çıkmıştı. Geekbench’te yer alan bilgilere göre iQOO Z7 Pro, Snapdragon 782G yonga setinden güç alıyor.

iqoo z7 pro

TikTok da Twitter’a rakip oluyor