iQOO Neo 9S Pro Duyuruldu

iQOO Neo 9s Pro+

Aralık ayında çıkan iQOO Neo9 Pro’nun daha gelişmiş bir versiyonu olan iQOO Neo 9S Pro duyuruldu. Telefonun ilk görselleri ortaya çıktı.

Çinli telefon üreticisi vivo’nun alt markası olan iQOO, iQOO Neo9 Pro’yu aralık ayında kullanıcılarla buluşturdu. Aslında bu seriden başka bir model daha çıkması beklenmiyordu ama bugün iQOO’dan sürpriz bir açıklama geldi. Şirket, iQOO Neo 9S Pro adını taşıyan yeni bir modelin yolda olduğunu duyururken, bu telefonun ilk görsellerini ve detaylarını da paylaştı.

Hatırlarsanız iQOO Neo9 Pro, MediaTek’in Dimensity 9300 yonga setini kullanıyordu. Neo 9S Pro ise bu yonga setinin bir üst modeli olan Dimensity 9300+’tan güç alacak. Telefonun tasarımını gözler önüne seren tanıtım görselini aşağıda bulabilirsiniz.

iQOO Neo 9S Pro

Yayınlanan bu görsel, Neo 9S Pro’nun gövde tasarımının aralık ayında çıkan Neo9 ve Neo9 Pro ile hemen hemen aynı olacağını gösteriyor. Telefon arka kamera tasarımı ve düz ekranıyla da Neo 9 serisinin diğer üyelerine epey benziyor. Bu yüzden özellikle ekranla ilgili özelliklerin Neo9 ile oldukça benzer olması bekleniyor. Hatırlarsanız Neo9, 6.78 inçlik OLED bir ekrana sahip. 5160 mAh’lık bir bataryaya sahip telefonun şarj ise 120 Hz’ydi.

Telefonun kamera özelliklerini kestirmekse biraz daha güç. Çünkü Neo9’un Çin versiyonu farklı global versiyonu farklı kamera özelliklerine sahipti. Çin versiyonu 50 + 50 megapiksellik çift kamerayla geliyordu. Global versiyonda ise 50 megapiksellik ikinci kameranın yerini 8 megapiksellik geniş açılı bir lens almıştı. Şimdi iQOO Neo 9S Pro’nun hangisine yakın duracağı merak konusu.

iPhone Satışlarında Yüzde 10 Düşüş Yaşandı