iPhone X ve OnePlus 6 portre modu karşılaştırması

iPhone X ve OnePlus 6 portre modu karşılaştırması

#İŞBİRLİĞİ

Son günlerin iki popüler akıllı telefon modeli OnePlus 6 ve iPhone X şimdi de portre modları ile karşı karşıya. Hangi telefonun portre çekim modu daha iyi? İşte iPhone X ve OnePlus 6 portre modu karşılaştırması.

Her kullanıcı yeni bir akıllı telefon satın alırken kafasında bazı kriterler belirler. Kimisi telefonun teknik özelliklerinin yüksek olmasını ister, kimisi ise iyi fotoğraf çekmesini. Her ne kadar birçok modeldeki teknik özellikler temel bazda birbirilerine yakın olsa da aynı şeyi kamera konusunda söylemek pek mümkün olmuyor.

Açıkçası her modelin, kendisine has bir kamera performansı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. İşte tam olarak da bu sebepten ötürü kullanıcılar için temel kriterlerden birisi de kamera performansı oluyor.

Elbette bu kamera performansı da kendi içerisinde çeşitli kriterlere ayrılıyor. Örneğin kimisi selfie çekim kalitesini ön planda tutarken, kimisi gece çekim modlarına, kimisi de portre çekim moduna bakabiliyor.

İşte iPhone X OnePlus 6 portre modu karşılaştırması

Bugün ki karşılaştırmamızda biz de iki popüler modelin portre çekim modlarını karşılaştıracağız. Malum günümüzde arka planın bulanıklaştırılarak çekilmesiyle ortaya çıkan portre modları hayli popüler. Genelde çift ana kameraya sahip telefonlarla çekilen portre modları, Instagram gibi fotoğraf ağırlıklı sosyal medya kanallarında da sıkça karşımıza çıkıyor.

Peki iPhone X ve OnePlus 6 portre modu karşılaştırması galibi kim olacak? Açık konuşmak gerekirse bu sizin fotoğraf algınıza göre değişen bir durum. Sonuçta herkesin beğendiği fotoğraf farklı olabilir. O yüzden lafı daha fazla uzatmadan sizleri iPhone X ve OnePlus 6 portre modu karşılaştırması için çekilen fotoğraflar ile başbaşa bırakalım. (Diğer görseller için aşağıdaki rakamlara tıklayınız.)

iPhone X
iphone
OnePlus 6
oneplus 6