Nintendo Switch için Fortnite geliyor!

Nintendo Switch için Fortnite 1

Nintendo Switch için Fortnite oyunu çok yakında geliyor. Nintendo E3 sunumunda uzun zamandır beklenen Nintendo Switch için Fortnite sürümünü resmen sergileyecek.

Battle Royale türündeki Fortnite oyunu başta PC ve konsollardan sonra mobil platformlara da gelmişti. iOS‘ten sonra yaz aylarında Android’e de gelecek olan Fortnite’ın, yeni bir platformu daha belli oldu.

Önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan E3 etkinliğinde Nintendo Switch için Fortnite oyununun duyurulacağı söyleniyor.

Nintendo Switch için Fortnite için geri sayım başladı!

Grac isimli sitede listelenen Nintendo Switch için Fortnite oyunun doğru olma olasılığı çok yüksek görünüyor. Wii U’dan sonra 3. parti oyun geliştiricilerinin tam desteğini alan Switch’e, FIFA 19‘a da gelecek.

E3 etkinliğinde sahne alacak olan Nintendo’nun Fortnite dışında; Dragon Ball Fighter Z, FIFA 19, Monster Hunter XX, Paladins ve Overcooked 2 oyunlarını da sergilemesi bekleniyor.

Nintendo Switch için Fortnite

E3 etkinliğinde ayrıca; Bayonetta 3, Metroid Prime 4, Yoshi! ve Super Smash Bros. oyunlarının oynanış videolarının da yayınlanması bekleniyor. Nintendo’nun IP konusunda eli çok bol görünüyor.

Bu IP’leri yıllara yayarak emin adımlarla gelen Nintendo, daha New Super Mario Bros. Switch sürümünü tanıtacak. Bunun dışında Switch‘e özel olarak daha 8. nesil Pokemon oyunu, Fire Emblem veLuigi’s Mansion oyunları gelecek.

Oyun geliştiricileri için inanılmaz bir fırsat olan Switch için bu yıl bolca 3. parti yapım göreceğiz gibi görünüyor.