iPhone XS ve Galaxy Note 9 portre modu karşılaştırması

iphone xs vs galaxy note 9

#İŞBİRLİĞİ

Hali hazırda satışta olan en pahalı modellerden ikisi bu kez de portre modu tarafında karşı karşıya. İşte iPhone XS ve Galaxy Note 9 portre modu karşılaştırması.

Çift ana kameraya sahip akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla, portre modunda çekilen fotoğraflarda da önemli bir artış yaşandı. Arka tarafın bulanıklaştırılarak, ön taraftaki objenin netleştirildiği fotoğraflar kısa süre içerisinde sosyal medyada trend haline geldi.

Günümüzde satışa sunulan hemen hemen bütün üst segment modellerde portre modu özelliği bulunuyor. Hatta artık orta segmentteki modellerde de portre modu özelliğine rastlamak mümkün.

Apple yamuk iPad Pro sattığını doğruladı

Peki en iyi portre modu çeken akıllı telefon hangisi? Açıkçası bu sorunun cevabını vermek zor. Bugün kamera tarafında başarılı olan iki modeli, portre modu tarafında karşı karşıya getireceğiz.

Hangi telefon daha iyi portre modu fotoğrafları çekiyor?

Genel olarak pek çok karşılaştırmaya konu olan iPhone XS ve Galaxy Note 9, bu sefer portre modundaki fotoğraf performanslarıyla karşı karşıya.

iPhone XS ve Galaxy Note 9 portre modu karşılaştırmasına geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım.

iPhone XS ülkemizde 9899TL’den, Galaxy Note 9 ise 6499TL’den satılmakta. Fiyatların Apple ve Samsung’un Türkiye’deki siteleri üzerinden alındığını da belirtelim.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri iPhone XS ve Galaxy Note 9 portre modu karşılaştırmasıyla başbaşa bırakalım.

(Diğer fotoğrafları görüntülemek için sayfayı değiştiriniz.)

iPhone XS
iphone xs 5
Galaxy Note 9
galaxy note 9 5